HTML

Csaszi's blog

Itt nyomon kovetheted azt, hogy mikent is allja meg a helyet egy magam fajta embör a "nyugaton" :)

Friss topikok

  • bükiadri: Szia! Jóvolt olvasni, hogy azért jól érezted magad velünk:)és ezek szerint kicsit hiányoztunk az ... (2009.08.31. 00:19) Utolso bejegyzes
  • elde - the original: A jelenlettemmel mergezenem egy kcisit ezt a vidamsagtol beparasult legkort. Peti, menj haza, igya... (2009.08.20. 03:40) 12 nap:)
  • Lajooosh!: Baszki Peti, a végére már legalább egy kis light petting lehetett volna, vagy egy jó kis DP Carlos... (2009.08.17. 13:17) Drama 2.0
  • Lajooosh!: Hmm, végre, megértük, h Peti is kategorizáljon...:S:S Hopp, vagyis nem mi, hanem az élet volt az,... (2009.08.17. 13:09) Nemzetekrol
  • Lajooosh!: Látom azért rajtad van a "szép volt, jó volt, de qrvára elég is volt érzés"... így van rendjén, ki... (2009.08.17. 12:50) Utolso 3 het ...

2009.05.30. 08:24 Orden

Elso nap

Haho, nahh megvolt az elso nap:) laza 15 ora alatt megerkeztunk new zorkba a jfk repterre. Az emigracios butasagok utan pedig a ccusa emberei elkuldtek minket a hostelunkbe, egesz helzes szocrealos hangulata van:) majd lesznek kepek, zuhany utan nekivagtam masik 2 magzarral new zorknak, a time square iszonzat kiraly hely, komolyan luktet manhatten kozepen. Ott eltoltottunk 1-2 orat majd elsetaltunk az empire state buildinghez, amire meg ejjel 10:30-kor is kigzozo sorok alltak. Annyi ebben a varosban a turista hogy ay valami kegyetlen. Egy kis pozitivum, akiktol utbaigazitast kertunk azok mind tudtak hogy hol van magyarorszag es hogy mi a fovarosa, egy idos hazaspar meg volt is nalunk:) Az emberek nagyon kedvesek es segitokeszek. A soforok viszont olyanok mint az allatok, kegyetlen hogy hogyan vezetnek ebben a varosban, 50 km helyett 50 merfoldel szaguldozik mindenki:) Ami nagyon jo az az, hogy lehetetlen eltevedni, vannak utcak 1- 100 nemtommeddig es ugye az avenuek, ha valahova el akarsz jutni csak megmondod melyik avenue es melyik utca sarka, pont mint a filmekben. Taxibol valoban rengeteg van foleg ejszaka, itt most 215 van, es meg mindig rengeteg az ember az utcan, valoban igaz hogy ez a varos soha nem alszik. Az empire state buildingrol egy erdekesseg, 80 emeletet 1 perc alatt tesz meg a lift, kicsit odalapulsz a padlohoz tehat:) onnan pedig masik lift visz tovabb 86. emeletre es vhogy fellehet jutni 102 emeletre. A kilatas eszmeletlen, majd lesznek kepek oszt mutogatok. A tomegkozlekedes draga es lepukkant, a metro valami kegyetlen hogy milyen allapotban van, rohad az egesz es kenyelmetlen, de legalabb draga:) Busszal meg nem utaztam mondjuk, de kinezetre kb 15-20 eves gepekrol van szo.

Rendorok eleg szep szammal vannak, foleg a turistak altal latogatott helyeken, meg le is fotozkodtam veluk, jo arcok:) Feketebol tobb van mint feherbol, mas etnikumokrol meg nem is beszelve, feher emberrel viszonzlag keveset talalkozok, pedig ez manhatten nem queens...:) Az utak egyebkent csak egy fokkal jobbak a budapestinel, elegge zotykolodos itt is a helyzet.

No megyek aludni 8/kor kelek es megyek a palyaudvarra a buszomhoz, holnap estere mar a tabiorban leszek. Majd meg irok, most elegge faradt voltam ezert csak ezt tudtam osszedobni, sziasztok:)

3 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://csasziwyo.blog.hu/api/trackback/id/tr821152700

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: relojes antiguos de bolsillo de oro 2017.11.20. 08:17:35

official acls test questions and answers 2011 - 10mg ir adderall drug test

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorenin 2009.05.30. 19:02:14

Szióka! :)
Nagyon örülünk hogy sikeresen landolt a géped, és nem egy torony tetején vagy ~ban... :) Nem örültünk volna....
Most komolyan, megszámoltad a taxikat!? :) ...vagy ki volt írva!? ...
Nem értünk hozzá...
Várjuk az élménybeszámolóidat, remélhetőleg pozitív élményekről!
Most csak ennyi, jó legyél, és vigyázz magadra nagyon! :)
Otthon csönd van....
Puszika

bükiadri 2009.05.30. 20:33:18

Ciao:)
Örülök, hogy épségben odaértél, és hogy be is engedtek:)
Aztán mindenről részletesen beszámolni ám!
11 nap múlva találkozunk, addig is vigyázz magadra!:D

Lajooosh! 2009.07.23. 09:36:47

Hehe, most pótolom az elmaradt olvasást/reagálást/oltást/savat és persze a válloveregetést..egyszóval mindent! :D

Nem lehet, h arra gondoltál, h 2:15-van és még mindig pezseg a város?? Szerintem, de belőled kinézem, h megszámoltad a taxikat is...abban a nagy nyüzsiben..

De én is örülök, h sikeresen kiértél, lassan olvasom tovább a kalandjaidat a hamburgerfalók földjén! ;):D
süti beállítások módosítása